Yoga Practice

Helgens yogalärare

anna.png

Anna Björk

Yogalärare

Jag hittade yogan ganska sent i livet, men ändå vid precis rätt tillfälle. Min egen yogapraktik har varit ett viktigt stöd för mig genom svåra perioder och händelser i livet.

När jag 2017 insjuknade i Utmattningssyndrom blev yogan ännu viktigare för mig, för att kunna hantera och förhålla mig till det tillstånd jag var i. Min önskan att kunna dela med mig av de verktyg som varit så viktiga för mig blev en drivkraft som resulterat i att jag utbildade mig till yogalärare inom yinyoga, yoga nidra och traumaanpassad yoga (TAY).

Under helgen kommer jag hålla i mjuk morgonyoga, yoga nidra, dans samt en workshop om stress.

Mattias Sundman

Gongmästare och MEM Gong-Yogalärare

Mattias Sundman

Jag är utbildad Gongmästare och MEM Gong-Yogalärare på mitt egna företag "Feel The Vibes - Gong, Yoga & Meditation".

Jag kom i kontakt med yogan år 2000 och yogan har sedan dess alltid varit ett sätt för mig att slappna av och få stillhet i både kropp och själ.

Gongen upplevede jag första gången som en fördjupning av savasana, och ville sen inte missa Gongbaden som erbjöds på yogafestivalerna.

Jag vart senare visad bilder av Shervin Boloorian på hur celler och cancerceller påverkas av ljud (forskning från 80-talet av Fabien Maman). Det påstods att vissa ljud fick celler att lysa upp energimässigt och vissa ljud fick cancerceller att upplösas. Detta sådde ett frö hos mig, som några år senare tog beslutet att börja min ljud-resa med att spela Gong.

Jag har nu spelat Gong sen 2015 och spelar regelbundet i hela Stockholm och även på yoga-festivaler och event runt om i Sverige.

mattias sundman.png
jaandre & robin.png

Jaandrée & Robin

Yogalärare

Jaandrée Borelius

Jag är bland annat utbildad inom Hatha, Vinyasa, Yin och meditation, samt Breath work. Jag har dans som passion och sätt att vara i världen. Idag undervisar jag bla på Hagabadet, vackra liv & Fysiken. Jag driver eget och håller kurser, workshops m.m., både privat som på företag. Med Göteborg som bas och världen som mitt vardagsrum.

Jag har en bakgrund som socionom & sociolog samt har många års erfarenhet av ledarskap och coaching, såväl professionellt som ideellt, på individ, grupp och organisationsnivå.

Tillsammans med Robin vill vi erbjuda en trygg plats att utforska från och en bred kunskap att ta del av. Vår vision är att supporta er och oss själva i att öka din inre visdom & en självkännedom & ökad självkärlek, genom såväl fysisk som mental praktik i en optimal miljö. Vi vill erbjuda en helhets praktik som ser hela dig, där du är.

Robin Westerberg

Jag lär ut yoga på heltid, på bl.a. Brick, Hagabadet, Skönhetsfabriken, Eminent, Fysiken, The Gremlin Society och Vackraliv. Jag jobbar även med massage/beröring, leder breathwork-sessioner, mans grupper samt tantriska praktiker. När jag ger massage sessioner så är mitt mål att lyssna in personens och kroppens behov framför mig med stillhet och närvaro. Med olika tekniker anpassar jag sessionen till vad du behöver, ibland med lättare, ibland med hårdare beröring. Tillsammans går vi in i ett kärleksfullt och tryggt space där du kan släppa in djup avslappning och ge frihet till både fysiska som mentala spänningar.

 

Susanne Viinanen

Osteoshiatsu terapeut

Jag är utbildad Osteoshiatsu terapeut ( osteopati & shiatsu), näringslära, kinesisk medicin och Livsstilscoach sen 1998. I mitt arbete vägleder jag individen till livsstilsförändringar i kost, träning och hälsa. Jag hittade yogan 1998 och har utövat den med passion sedan dess! Slutligen följde jag min dröm och blev utbildad RYT200 yogalärare med flera olika vidareutbildningar och diplom samt undervisar sen 2009 i olika yogaformer som yinyoga, restorative, vinyasa och hathaflow, viryayoga i olika studios i Stockholm och utomlands. Mitt största fokus i undervisningen är själslig och fysisk återhämtning, energibalans och medveten närvaro.

susanne.png